Patrick DE BUS SERGEYSSENS, Notaris te Antwerpen-Borgerhout

 

Patrick DE BUS SERGEYSSENS

Notaris te Antwerpen-Borgerhout

Izimi, mijn online digitale kluis

Een zoekgeraakt document? Een vergeten wachtwoord? Belangrijke informatie ergens onderaan in een lade? Tastbare herinneringen die verloren gingen bij een verhuis of door een brand? Er bestaat een oplossing voor dit gevoel van onmacht.

Het Belgisch notariaat heeft voor jou een privé-ruimte ontwikkeld waar je al je belangrijke privé- en officiële informatie gratis kan opslaan en organiseren.

Open je digitale kluis via Izimi!

 

Wat is Izimi?

Het gebeurt vaak dat u belangrijke documenten met anderen moet delen. Dit kan op gelukkige momenten zijn, maar even goed op trieste ogenblikken zoals na het overlijden van een dierbare. Dat kan al eens voor stress zorgen. Al je belangrijke persoonlijke of officiële documenten bewaren, aanpassen, delen en het beheer daarvan waarborgen wanneer je daartoe niet meer in staat bent…met Izimi wordt dit kinderspel.

Izimi is een gratis online platform waar je documenten kan bewaren, beheren en delen met wie je wil.

 
 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan info@privanot.be .